Croissant kakaókrémes töltelékkel. Finom puha tészta gazdag, krémes kakaó vagy más töltelékkel töltve, higiénikusan csomagolva, hogy élvezhesd bárhol, bármikor a nap folyamán. A klasszikus...
Három réteg vékony vaníliakrém, amelyet egy finom ostya választ el egymástól. Magas rost és NULLA cukor. Három réteg vékony vaníliakrém, amelyet egy finom ostya választ el egymástól...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass kávé ink, kakaó ink, teáink valamint energia- és vitaminital aink között! A koffeinzona. hu oldalon nincs kockázat,...
A ropogósra sült ostya teljes kiőrlésű ősbúzalisztből készül, ami természetesen alacsony gluténtartalommal rendelkezik, és könnyen emészthető. Ez kiegészül a kókuszvaj és a napraforgómag...
Meggyes-almás gyümölcspürével töltött, teljes kiőrlésű liszttel készült, vegánok által is fogyasztható, élelmi rostokkal dúsított, telítetlen zsírsav és adalékanyag mentes diabetikus...
Sárgabarackos-almás gyümölcspürével töltött, teljes kiőrlésű liszttel készült, vegánok által is fogyasztható, élelmi rostokkal dúsított, telítetlen zsírsav és adalékanyag mentes diabetikus...
"DIABETTE Citrom ízű krémmel töltött ostya, hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerekkel (eritrit és sztívia) 40g, Átlagos tápérték 100g termékben Energia tartalom (kJ/kcal) 1761/423 Zsír...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.